Întâlnire la Eforie Nord
20 septembrie a prilejuit întâlnirea membrilor Asociației pe litoral, la Eforie Nord. La această întâlnire s-a dovedit din nou că a avea o pasiune însemnă de fapt a desființa orice prejudiciu legat de starea socială, materială și în anumite limite de starea de sănatate. Gazda întâlnirii, Ion Iancu sau mai cunoscut printre colecționari ca și Nea Nelu, a reușit să asigure o ambianță plăcută, relaxantă pentru toată lumea. Personajul principal al întâlnirii, cactusul, a dominat scena pe toată perioada întâlnirii, surclasând toate greutățile vieții cotidiene.
Plimbarea de dimineață pe plaja aproape pustie a fost un moment de recreere dar și un prim contact cu marea pentru uni. După amiaza zilei de sâmbătă a oferit posibilitatea reîntâlnirii cu colecționari de pe litoral, fiind legate și cunoștințe noi care se speră să fie de durată. Au fost reamintite intâlniri, amintiri legate de prietenii vechi, s-au prezentat colecții, experințe și s-a putut urmări pe viu procesul de altoire pe Pereskiopsis.
Ziua de duminică, cea mai lungă zi a intâlnirii, a oferit posibilitatea vizitării unei expoziți cu vânzare și a unei colecți în București.


Mai multe .....
Asociatia Aztekium. Cactus Satu Mare
http://www.aztekium.ro

Adresa paginii:
http://www.aztekium.ro/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=33